FAQ

Često postavljana pitanja

Opća pitanja

Po telefonskom pozivu ili e-mail upitu dogovaramo termin za on-line sastanak.

Za sastanke u pravilu koristimo Google Meet, Skype for Business ili Zoom.

Prije početka svake suradnje potpisujemo Ugovor u povjerljivosti podataka (NDA), a poslovanje reguliramo jednim od dva oblika ugovora – Ugovorom o pružanju usluga ili Ugovorom o suradnji.

Cjenik naših usluga je dostupan na upit.

Od samog početka radimo gotovo isključivo s velikim kompanijama. Nudimo klasičnu agencijsku organizaciju u kojoj je s obje strane ključna osoba za komunikaciju svakodnevnog poslovanja, no nudimo i opciju da taj zadatak preuzmemo u potpunosti na sebe, pri čemu mi vršimo komunikaciju s različitim odjelima naših klijenata.

Većina naših klijenata su inozemne tvrtka ili lokalna predstavništva inozemnih korporacija. Komunikacija na tečnom Engleskom se podrazumijeva, kao i rad na daljinu kojeg prakticiramo već od osnutka 2013. godine.

Također, radimo i regionalno, prvenstveno za slovnesko tržište.

Ne. Od samog osnivanja kompanije svi radimo na daljinu i isključivo surađujemo s kooperantima i freelancerima koji su se već dokazali disciplinom i kvalitetom u radu na daljinu. Naši poslovni procesi su također od samih početaka razvijani i optimizirani za izolirani rad.


Pitanja o uslugama

Prouči ćemo vaše ciljeve i poslovanje i na osnovi toga pružiti jasne prijedloge gdje trebate uložiti svoj budžet kako biste postigli maksimalni mogući efekt. Naš zadatak je doprinos uspješnom plasmanu proizvoda ili usluge na tržište, bilo da je riječ o vizualnom, tekstualnom, komunikacijskom ili prodajnom alatu kojeg razvijamo. Stoga, često kažemo “ne” ili “nema smisla”. Ne prihvaćamo poslove za koje smatramo da će izazvati razočaranje kod klijenta.

Mi nismo konkurencija velikim agencijama, već nadopunjavamo, nadograđujemo njihove usluge.

Mi smo najbolji izbor za manje projekte od posebne važnosti, a često služimo i kao kontrola kvalitete (QA) za velike projekte, bilo da je riječ o pripremi za tisak, programerskom kodu, tekstualnom sadržaju ili praćenju korporativnih standarada i poslovnih procesa.

Točno. Digitalni marketing je širok pojam i postaje sve širi. Zbog eksponencijalnog rasta interneta kao medija koji zamjenjuje sve ostale, eksponencijalno raste i broj uskospecijaliziranih znanja i zanimanja koja su potrebna za uspješan digitalni marketing.

Naša temeljna prednost je know-how i mogućnost pronalaženja i povezivanja sa specijaliziranim izvođačima koji su sposobni izvršiti radnje prema potrebama svakog pojedinog projekta.

Naše djelovanje uključuje usluge od izrade i praćenja Google oglasa do dizajna web stranica, ali istaknuli bismo posebne usluge poput:

  • optimizacije brzine učitavanja web stranica
  • organizaciju internetskih trgovina
  • ubrzavanje i automatizaciju promidžbenih procesa
  • kompleksne “manualne” poslove poput povezivanja proizvoda (cross-sell / upsell)
  • održavanja marketinških baza podataka